De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen)

Dordrecht
Zuid-Holland
Directie De Hoop
Laatst bijgewerkt: 3 maanden geleden
Logo van De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen)

Zorgvormen

De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen) biedt op dit moment 1 zorgvorm aan. Hieronder vind u verdere informatie per zorgvorm.

ZorgvormOpties zorgfinancieringFinanciering vanuit deWachtlijstGemeente
Klinische behandeling(ZIN) Zorg in naturaZorgverzekeringswet (Specialistische GGZ)Meer dan 30 weken Binnen eigen gemeente

Kwaliteitskenmerken

De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen) is op dit moment in bezit van de volgende keurmerken.

Kwaliteitskeurmerk
HKZ
Klachtenregeling
De Geschillencommissie Geestelijke Gezondheidszorg
Werkt u met BIG geregistreerde medewerkers?
Ja, wij werken met BIG geregistreerde medewerkers.

Specialisaties

Ontdek de 11 unieke specialisaties die De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen) momenteel aanbiedt. Bekijk hieronder het complete overzicht.

Autisme spectrumstoornissenHyperactiviteitsstoornis (ADHD)AngststoornissenDepressieve-stemmingsstoornissenDissociatieve stoornissenObsessieve-compulsieve en verwante stoornissenPersoonlijkheidsstoornissenPsychotische stoornissenTrauma- en stressorgerelateerde stoornissenVoedings- en eetstoornissenVerslaving

Behandelingen

De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen) biedt op dit moment de volgende behandeling aan.

Verzekeraars

De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen) heeft op dit moment contracten met verzekeraar . Bekijk hieronder het complete overzicht.

Taal

Bij De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen) communiceren we in 1 verschillende taal. Ontdek hieronder welke taal dit is.

🇳🇱 Nederlands

Doelgroepen

Binnen onze zorgvestiging richten wij ons op 2 doelgroepen. Hieronder een overzicht van welke doelgroepen dit zijn.

Jongvolwassenen (18-23)Volwassenen

In het kort over De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen)

Kliniek 3 is er voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen, met of zonder verslaving. We hebben daarvoor twee leef- en behandelgroepen: een voor mensen met een verslaving, en een groep voor mensen waarbij dit niet bij de problematiek hoort. Opname in kliniek 3 is onderdeel van een ambulant zorgtraject. Opname in de kliniek is in dit geval nodig omdat je bijvoorbeeld jezelf verwaarloost, in crisis bent, of geen leefbare situatie meer hebt vanwege je problematiek.

Visie & missie van De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen)

De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Bij De Hoop werken christenprofessionals die zelf met vallen en opstaan in verbinding met God en met elkaar willen leven en werken. Vanuit hun vakgebied trekken ze op met hun cliënten, gericht op het bevorderen van herstel van het goede leven in alle relaties waarin iemand functioneert. Deskundig en bewogen vanuit de liefde van Christus!

Neem contact op met De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen)

Vul het contactformulier in om snel en eenvouding in contact te komen met De Hoop - Kliniek Dubbele Diagnose (Volwassenen)