Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat

Rotterdam
Zuid-Holland
Directie Stichting Humanitas
Laatst bijgewerkt: 3 maanden geleden
Logo van Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat

Zorgvormen

Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat biedt op dit moment 1 zorgvorm aan. Hieronder vind u verdere informatie per zorgvorm.

ZorgvormOpties zorgfinancieringFinanciering vanuit deWachtlijstGemeente
Verpleeghuis(ZIN) Zorg in naturaWet langdurige zorg0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente

Kwaliteitskenmerken

Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat is op dit moment in bezit van de volgende keurmerken.

Klachtenregeling
De Geschillencommissie Zorg
Werkt u met BIG geregistreerde medewerkers?
Ja, wij werken met BIG geregistreerde medewerkers.

Specialisaties

Ontdek de 1 unieke specialisatie die Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat momenteel aanbiedt. Bekijk hieronder het complete overzicht.

Dementie

Behandelingen

Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat biedt op dit moment de volgende behandeling aan.

Verzekeraars

Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat heeft op dit moment contracten met verzekeraar . Bekijk hieronder het complete overzicht.

Taal

Bij Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat communiceren we in 1 verschillende taal. Ontdek hieronder welke taal dit is.

šŸ‡³šŸ‡± Nederlands

Doelgroepen

Binnen onze zorgvestiging richten wij ons op 1 doelgroep. Hieronder een overzicht van welke doelgroep dit is.

Ouderen

In het kort over Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat

Uniek en plezierig wonen in kleinschalige woonvorm. Onze locatie Gerard Goosen flat is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. De Gerard Goosenflat ligt in de groene omgeving van Ommoord. U vindt hier verschillende faciliteiten, zoals het restaurant, een wasservice, de kapper, de pedicure/manicure, een geestelijke verzorger en nog veel meer. U woont kleinschalig en prettig in Gerard Goosen!

Visie & missie van Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat

Onze missie is mensen te helpen om hun leven op hun eigen manier te blijven leven. Zo zelfstandig mogelijk. Daarbij vinden wij levensvreugde, geluk en zingeving het allerbelangrijkste. Wij leggen bij alles wat wij doen de nadruk op de leuke dingen in het leven. Humanitas biedt een uitgebreid aanbod producten en diensten op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Alles om gelukkig oud te worden. Wij willen de levensvreugde, het geluk en zingeving van onze klanten helpen vergroten. Dit doet wij door het welzijn hoog op de agenda te hebben en te houden. Ieder die rondom de cliƫnt staat, draagt bij aan het welzijn van de cliƫnt. Welzijn wordt hierbij binnen alle organisatieonderdelen als specialisme ingezet. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat welzijn een preventieve uitwerking kan hebben en zelfs mogelijk duurdere zorg uit kan stellen. Belangrijk gegeven is dat uit wordt gegaan van de kernwaarden.

Neem contact op met Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat

Vul het contactformulier in om snel en eenvouding in contact te komen met Stichting Humanitas - Gerard Goosenflat