Vergroot het bereik van uw organisatie en groei met HulpverleningNet.

Schrijf u nu in als zorgaanbieder en maak gebruik van 3 gratis proefmaanden, gevolgd door 6 maanden met een verlaagd tarief.

HulpverleningNet

"In 2022 stonden gemiddeld 728.000 zorgbehoevenden binnen de WLZ, WMO, Jeugdwet en GGZ gedurende 10 maanden op de wachtlijst. HulpverleningNet zorgt ervoor dat deze mensen sneller bij de juiste zorgaanbieder terechtkomen."

Yannick Keizer
Algemeen Directeur

Centraal op één plek

Alles in 1 platform.

HulpverleningNet faciliteert de integratie van de vraag naar- en het Nederlandse zorgaanbod, met als doel de instroom en uitstroom van cliënten bij zorgaanbieders te optimaliseren.

Product screenshot
Eenvoudige registratieprocedure

Maak binnen 2 minuten een beheerdersaccount voor uw organisatie aan. Vanuit hier kunt u één of meerdere vestigingen binnen uw organisatie toevoegen en beheren.
Laagdrempelig kennis maken

Meld u nu aan, ontvang 3 gratis proefmaanden en betaal de eerste 6 maanden met een aangepast tarief.
HulpverleningNet is er voor u

Blijf gefocust op wat uw organisatie het beste kan, namelijk zorg leveren.

Zorg voor landelijke zichtbaarheid van uw zorgaanbod

Zichtbaarheid

HulpverleningNet is het platform waarop u het zorgaanbod- en de specificaties van uw organisatie onder de aandacht kan brengen. Hierdoor bereikt uw organisatie de vele mensen die op dagelijkse basis gebruik maken van HulpverleningNet.

Verhoog de cliëntinstroom van uw organisatie
Creëer meer landelijke naamsbekendheid en verhoog de cliëntinstroom van uw organisatie, door in contact te komen met belanghebbende verwijzers, zorgprofessionals en andere zorgaanbieders.

Geen marketingbudget of eigen netwerk nodig
HulpverleningNet maakt gebruik van slimme- en strategische marketingstrategieën, waardoor uw zorgaanbod op dagelijkse basis door belanghebbende partijen wordt gezien.

Onderscheid uw organisatie
Door uw unieke zorgaanbod te centraliseren en kwalitatief goede zorg te bieden. Ontvang positieve recensies en onderscheid u op kwalitatief gebied.

Product screenshot

Meer informatie nodig?

Wil je meer weten over het platform van HulpverleningNet? Neem dan vandaag contact met ons op. Onze experts staan klaar om je te helpen.

Meer informatie

Meest gestelde vragen

Algemene vragen

Over de aanmelding

Over recensies