't Warme Hart

Hardinxveld-Giessendam
Zuid-Holland
Directie 't Warme Hart
Laatst bijgewerkt: 4 maanden geleden
Logo van 't Warme Hart

Zorgvormen

't Warme Hart biedt op dit moment 1 zorgvorm aan. Hieronder vind u verdere informatie per zorgvorm.

ZorgvormOpties zorgfinancieringFinanciering vanuit deWachtlijstGemeente
Dagbesteding / groepsbegeleidingMaatwerkovereenkomstWet maatschappelijke ondersteuningGeen wachtlijstBinnen eigen gemeente

Specialisaties

Ontdek de 1 unieke specialisatie die 't Warme Hart momenteel aanbiedt. Bekijk hieronder het complete overzicht.

Geen specialisaties

Behandelingen

't Warme Hart biedt op dit moment de volgende behandeling aan.

Verzekeraars

't Warme Hart heeft op dit moment contracten met verzekeraar . Bekijk hieronder het complete overzicht.

Taal

Bij 't Warme Hart communiceren we in 1 verschillende taal. Ontdek hieronder welke taal dit is.

🇳🇱 Nederlands

Doelgroepen

Binnen onze zorgvestiging richten wij ons op 1 doelgroep. Hieronder een overzicht van welke doelgroep dit is.

Ouderen

In het kort over 't Warme Hart

’t Warme Hart is een dagbesteding voor ouderen in het Gezondheidscentrum in Hardinxveld-Giessendam. In de dagbesteding wordt professionele begeleiding en zorg op maat aangeboden. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Visie & missie van 't Warme Hart

De missie van ’t Warme hart is om een professionele kleinschalige dagbesteding te zijn voor zelfstandig wonende ouderen in Hardinxveld Giessendam en omgeving, die behoefte hebben aan begeleiding en zorg op maat door geestelijke en/of lichamelijke en sociale beperkingen. De dagbesteding is open van maandag tot en met vrijdag van 10.00-18.00 uur en er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. De visie van ’t Warme hart is dat ouderen met een beperking een gastvrije en laagdrempelige ontmoetingsplaats in hun eigen directe omgeving nodig hebben. ’t Warme hart wil die plaats zijn; een sfeervolle, huiselijke plek waar je mag zijn wie je bent. Een plek waar je je gekend en gehoord voelt. Dit betekent dat medewerkers van ’t Warme hart zich voor de volle 100% zullen inzetten om er voor de deelnemers te zijn. ’t Warme hart zal ouderen stimuleren om actief en in beweging te blijven door voor een positieve, prikkelende sfeer te zorgen, waarin wordt gekeken naar de vragen, wensen en de mogelijkheden van de deelnemers. In ’t Warme hart kun je anderen ontmoeten, aan activiteiten deelnemen en met elkaar eten. Soms is dat samen met partners, mantelzorgers of ouderen uit de wijk/Hardinxveld. Dankzij onze missie en visie zullen deelnemers, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers zich thuis voelen op deze warme plek, waar tijd en aandacht is.

Neem contact op met 't Warme Hart

Vul het contactformulier in om snel en eenvouding in contact te komen met 't Warme Hart