Woonzorggroep Het Witte Huis

Dordrecht
Zuid-Holland
N. Rother
Laatst bijgewerkt: 4 maanden geleden
Logo van Woonzorggroep Het Witte Huis

Zorgvormen

Woonzorggroep Het Witte Huis biedt op dit moment 5 zorgvormen aan. Hieronder vind u verdere informatie per zorgvorm.

ZorgvormOpties zorgfinancieringFinanciering vanuit deWachtlijstGemeente
Ambulante (individuele) basis begeleidingPersoonsgebonden budgetWet langdurige zorgGeen wachtlijstBinnen eigen gemeente
Ambulante (individuele) specialistische begeleidingPersoonsgebonden budgetWet langdurige zorgGeen wachtlijstBinnen eigen gemeente
Begeleid wonenPersoonsgebonden budgetWet langdurige zorgGeen wachtlijstBinnen eigen gemeente
Dagbesteding / groepsbegeleidingPersoonsgebonden budgetWet langdurige zorgGeen wachtlijstBinnen eigen gemeente
ThuiszorgPersoonsgebonden budgetWet langdurige zorgGeen wachtlijstBinnen eigen gemeente

Kwaliteitskenmerken

Woonzorggroep Het Witte Huis is op dit moment in bezit van de volgende keurmerken.

Kwaliteitskeurmerk
ISO 9001
Klachtenregeling
Klachtenportaal Zorg

Specialisaties

Ontdek de 2 unieke specialisaties die Woonzorggroep Het Witte Huis momenteel aanbiedt. Bekijk hieronder het complete overzicht.

Lichamelijke beperkingPsychische stoornissen

Behandelingen

Woonzorggroep Het Witte Huis biedt op dit moment de volgende behandeling aan.

Verzekeraars

Woonzorggroep Het Witte Huis heeft op dit moment contracten met verzekeraar . Bekijk hieronder het complete overzicht.

Taal

Bij Woonzorggroep Het Witte Huis communiceren we in 1 verschillende taal. Ontdek hieronder welke taal dit is.

šŸ‡³šŸ‡± Nederlands

Doelgroepen

Binnen onze zorgvestiging richten wij ons op 1 doelgroep. Hieronder een overzicht van welke doelgroep dit is.

Ouderen

In het kort over Woonzorggroep Het Witte Huis

Woonzorggroep Het Witte Huis is een particulier kleinschalige woonzorggroep, gevestigd in de wijk Land van Valk te Dordrecht. Deze wijk ligt dicht bij de oude, sfeervolle binnenstad van Dordrecht, via mooie wandelroutes. Ons team van ervaren, betrokken medewerkers staat altijd voor u klaar om u passende zorg op maat te bieden. In de woonzorggroep wonen ouderen met dementie of met niet aangeboren hersenletsel, ook voor zorgbehoevende echtparen. Samen met u, de medewerkers en vrijwilligers zorgen wij voor een gezellige en warme woon- en leefomgeving. Een persoonlijke en empathische benadering houden wij hoog in vaandel. Is zelfstandig wonen geen optie meer voor u omdat u bijvoorbeeld lichamelijke/psychische klachten heeft die u beperken? Of merkt u dat alleen wonen u veel eenzaamheid bezorgt? Schrijf u dan vooral in om bij ons te wonen. Woont u niet bij ons maar wilt u gezellig samen komen eten, of deelnemen aan de dagopvang dan bent u ook van harte welkom.

Visie & missie van Woonzorggroep Het Witte Huis

Wij zijn persoonlijk betrokken, stellen onze bewoners centraal en zijn als organisatie laagdrempelig. Wij leveren persoonsgerichte zorg. Begrip voor de waarden, normen en gebruiken van onze bewoners is voor ons vanzelfsprekend. Wij willen de meest cliƫntgerichte en betrouwbare woonzorgaanbieder zijn. Wij willen waarde toevoegen aan de kwaliteit van het leven van onze bewoners. Dit doen wij in nauwe samenwerking met andere disciplines indien nodig. Onze medewerkers zijn heel divers en vormen het hart van onze organisatie. Vanuit professionaliteit en deskundigheid van onze medewerkers blijven wij onze zorgverlening verbeteren. Woonzorggroep Het Witte Huis is een particuliere zorgorganisatie die 24-uurszorg biedt aan ouderen in een kleinschalige woonomgeving. De eigen leefstijl en gewoonten van thuis blijven zoveel mogelijk gehandhaafd met als uitgangspunt het concept van eigen regie behouden. Persoonlijke aandacht, respect, veiligheid en geborgenheid zijn kenmerken die vanzelfsprekend zijn binnen onze organisatie. Het aanbieden van activiteiten en het stimuleren hiervan doen wij persoonsgericht. Door de kleinschaligheid kunnen wij dit ook waarmaken. Bij Woonzorggroep Het Witte Huis werken we vraaggericht. Dat betekent dat uw zorgvraag voor ons centraal staat. Wij bespreken met u en/of uw familie welke zorg wij verlenen en hoe we dat doen. Deze afspraken worden vastgelegd in een zorgplan, wat altijd weer samen u aangepast kan worden. Uw eerste contact vindt plaats met de teamleidster, met wie u tijdens de opname kennis maakt. De teamleidster is een verzorgende die verantwoordelijk is voor de uitvoering van uw zorgplan en die uw zorg coƶrdineert. Uw dagelijkse contacten zullen plaatsvinden met de contactverzorgende; met vragen, op- of aanmerkingen en/of suggesties kunt u bij haar terecht. Uw huisarts komt wekelijks op locatie met de teamleidster visite lopen om actuele problemen waar mogelijk op te lossen. U kunt ook altijd zelf een afspraak met uw huisarts maken.

Neem contact op met Woonzorggroep Het Witte Huis

Vul het contactformulier in om snel en eenvouding in contact te komen met Woonzorggroep Het Witte Huis