Zorgbureau Rotterdam

Rotterdam
Zuid-Holland
Elif Mutlu
Laatst bijgewerkt: 3 maanden geleden
Logo van Zorgbureau Rotterdam

Zorgvormen

Zorgbureau Rotterdam biedt op dit moment 7 zorgvormen aan. Hieronder vind u verdere informatie per zorgvorm.

ZorgvormOpties zorgfinancieringFinanciering vanuit deWachtlijstGemeente
Ambulante begeleiding (extramuraal)(ZIN) Zorg in naturaWet langdurige zorg0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente
Ambulante begeleiding (extramuraal)(ZIN) Zorg in naturaWet maatschappelijke ondersteuning0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente
Huishoudelijke ondersteuning(ZIN) Zorg in naturaWet maatschappelijke ondersteuning0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente
Huishoudelijke ondersteuning(ZIN) Zorg in naturaWet langdurige zorg0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente
Palliatieve zorg(ZIN) Zorg in naturaZorverzekeringswet (incl. GGZ)0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente
Verpleegzorg(ZIN) Zorg in naturaZorverzekeringswet (incl. GGZ)0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente
Verpleegzorg(ZIN) Zorg in naturaWet langdurige zorg0 tot 5 wekenBinnen eigen gemeente

Kwaliteitskenmerken

Zorgbureau Rotterdam is op dit moment in bezit van de volgende keurmerken.

Kwaliteitskeurmerk
ISO 9001
Klachtenregeling
SPOT

Specialisaties

Ontdek de 1 unieke specialisatie die Zorgbureau Rotterdam momenteel aanbiedt. Bekijk hieronder het complete overzicht.

Cultuur sensitieve specialisatie

Behandelingen

Zorgbureau Rotterdam biedt op dit moment de volgende behandeling aan.

Verzekeraars

Zorgbureau Rotterdam heeft op dit moment contracten met verzekeraar . Bekijk hieronder het complete overzicht.

Taal

Bij Zorgbureau Rotterdam communiceren we in 4 verschillende talen. Ontdek hieronder welke talen dit zijn.

🇸🇦 Arabisch🇬🇧 Engels🇳🇱 Nederlands🇹🇷 Turks

Doelgroepen

Binnen onze zorgvestiging richten wij ons op 1 doelgroep. Hieronder een overzicht van welke doelgroep dit is.

Geen doelgroep

In het kort over Zorgbureau Rotterdam

Zorgbureau Rotterdam is een thuiszorgorganisatie gevestigd in Rotterdam-Zuid. Zorgbureau Rotterdam is sinds 2015 actief binnen de zorgsector waarbij wij al ruim 3 jaar een gecontracteerde aanbieder zijn binnen de gemeente Rotterdam. Verder zijn wij WLZ gecontracteerd waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat bij verandering van uw indicatie u altijd verzekerd bent van dezelfde vertrouwde gezichten. Zorgbureau Rotterdam onderscheidt zich door persoonlijke aandacht. De definitie van thuiszorg voor ons is actieve zorg met persoonlijke aandacht, zodat u (zo lang mogelijk) thuis kunt blijven wonen. Wij voelen ons verantwoordelijk om u zich veilig te laten voelen en u op uw gemak te laten voelen. Verder onderscheiden wij ons door de kwaliteit van onze dienstverlening. Dit waarborgen wij door onze medewerkers constant te scholen. Dit maken wij mogelijk door onze samenwerking met het opleidingsinstituut, Medivus. Zorgbureau Rotterdam kenmerkt zich met diversiteit waardoor wij ongeacht leeftijd, culturele en religieuze achtergronden u kunnen helpen. Uw persoonlijke wensen en behoeftes staan bij ons centraal en vormen het uitgangspunt bij onze dienstverlening. Binnen Zorgbureau Rotterdam willen wij verder gaan dan enkel uw zorgbehoeftes. Wij willen onze cliënten echt leren kennen en oprechte aandacht tonen. Onze cliënten zijn divers. Wij houden hier rekening door een zorgverlener te bieden die de taal spreekt en rekening houdt met uw achtergrond. Daarbij kunnen wij u helpen bij het uitleggen van de regelgeving alsook wegwijs maken bij aanvragen. Zorgbureau Rotterdam maakt zich hard voor uw idealen, wensen en behoeftes. Wij bieden gericht hulp op een manier die bij u past. Wij staan voor zorg met visie.

Visie & missie van Zorgbureau Rotterdam

Zorgbureau Rotterdam is zorgaanbieder voor thuiszorg en thuisverpleging waar iedereen zich thuis kan voelen. Uitgangspunt is dat iedereen kansen krijgt om mee te doen. Aandacht voor de cliënt, kwaliteit en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel met als doel: Een tevreden cliënt, die eigen regie voert en daardoor zo zelfstandig mogelijk leeft! Zorgbureau Rotterdam is een zorgaanbieder waar iedereen zich thuis mag voelen! Zorgbureau Rotterdam is een thuiszorgorganisatie in de regio Rotterdam. Wij bieden geïntrigeerde zorg en dienstverlening in de wijk en buurt gericht die het de cliënten mogelijk maakt om thuis te blijven wonen. Onze missie luidt als volgt; ‘Zorgbureau Rotterdam stelt mensen in staat om de zelfredzaamheid en persoonlijke welvinden te stimuleren om zo lang mogelijk een betekenisvol leven te leiden’. Afhankelijkheid van zorg en diensten raakt het persoonlijk leven en welbevinden van cliënten. Er wordt waarde aan de dienstverlening toegevoegd door de persoonlijke aanpak van mens tot mens. Met respect voor de eigen persoonlijkheid van ieder mens. Zorgbureau Rotterdam is een transparante organisatie die op basis van gelijkwaardigheid, en gericht op kwaliteit van leven, op deskundige en betrouwbare manier de afgesproken zorg verleend waarop de cliënt kan rekenen en vertrouwen. Zorgbureau Rotterdam hecht aan samenwerking met andere zorgverleners in de zorgketen zodat een passende en professionele oplossing op vragen van cliënten kan worden geboden. Wij werken met korte lijnen die staan voor duidelijkheid en helderheid naar cliënt, medewerker en stakeholders.

Neem contact op met Zorgbureau Rotterdam

Vul het contactformulier in om snel en eenvouding in contact te komen met Zorgbureau Rotterdam